CV van Gummiegallege

Eind 2002 –slechts enkele weken voor carnaval- fantaseerden wij in ons stamcafé Smit hardop over hoe leuk het zou zijn om mee te lopen in de Kaatsheuvelse carnavalsoptocht. Een wagen bouwen, muziek regelen, een borreltje organiseren; zo moeilijk kon meedoen toch niet zijn?

 

Fantasie werd al snel werkelijkheid. Carnavalsvereniging van Gummiegallege werd opgericht, de inschrijving voor de optocht werd een feit en met man en macht werd gewerkt aan een logo en onze eerste ‘praal’wagen. Slechts een aantal weken later werd uitbundig feest gevierd tijdens de optocht van 2003 in Turfstekerslaand. Iets wat zich vanaf die tijd jaarlijks herhaalt.

Onze praalwagens zijn grootser geworden, de kostuums worden op professionele wijze ontworpen en gemaakt, een groep trouwe sponsoren is opgebouwd en ieder jaar mogen we rekenen op de steun van vele vrijwilligers. Prijzen zijn in ontvangst genomen en een groot aantal evenementen en feesten is georganiseerd. Een vereniging die is gestart als klein clubje, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een carnavalsvereniging van serieus formaat. Inmiddels tellen we 33 volwassen leden en 24 kinderen die klaargestoomd worden voor de toekomst om uiteindelijk  het stokje van de oude garde over te nemen.

 

 

Spaardoel

Net als Albert Heijn Kaatsheuvel viert ook CV van Gummiegallege (aankomend carnavalsjaar) haar 15e verjaardag. Zo’n jubileum is iets om trots op te zijn! Met veertien praalwagens + een vijftiende in de maak,  een goedgevulde prijzenkast, meerdere geslaagde uitjes en vele feesten kijken wij –met héél veel plezier- terug op de afgelopen jaren.

Met nog meer plezier kijken wij naar de toekomst: we staan te popelen om  nóg meer van onszelf te laten zien & horen. Allereerst willen we samen met jullie ons 15-jarig jubileum  groots vieren.

 

Met DJ’s als Mental Theo en Paul Elstak is tijdens voorgaande ‘Gummiegallege-feesten’ de toon gezet. We moeten van goeden huize komen om opnieuw te verassen. Naast het vieren van ons jubileum willen wij nog jarenlang investeren in schitterende praalwagens (+ een goede bouwplaats, want dat is zo gemakkelijk nog niet…) en kostuums om vervolgens het stokje in de toekomst over te kunnen dragen aan onze junior-leden. De supportersactie van Albert Heijn Kaatsheuvel komt dan ook precies op het juiste moment voor onze vereniging. Wij hopen door onze deelname aan de actie een bijdrage te verdienen welke geïnvesteerd kan worden in ons jubileumfeest én in toekomstige optochten, zodat we de inwoners van Kaatsheuvel en omstreken steeds opnieuw kunnen verbazen & verblijden!