Zanggroep Kwint uit Loon op Zand

Kwint uit Loon op Zand bestaat bijna 20 jaar en bestaat uit ongeveer 40 leden, we delen onze 7 mannen met 33 vrouwen. Kwint  maakt voorstellingen met popmuziek, voorstellingen die afwijken van een gemiddeld kooroptreden. Zo maakten we twee theateroptredens, the Summer of '69 en Holiday in Spain en hebben we in het najaar 2015 en voorjaar 2016 InSideOut op diverse locaties gedaan.

 

Met de voorstelling InSideOut bewandelde zanggroep Kwint niet het normale geijkte pad. We zongen in en rond het publiek, met zo min mogelijk technische ondersteuning, van binnen uit onszelf naar buiten, naar ons publiek toe. Spannend, gewaagd maar mooi om te ervaren. Dàt pad willen wij graag verder ontdekken en uitbouwen. Anders dan anders...verrassend en onderscheidend waar dat kan.

 

 

Spaardoel

Het spaardoel dat wij nastreven is om zoveel mogelijk te sparen door eigen en andere acties. Doordat wij zodoende geld sparen behoeven onze gasten weinig geld per activiteit te betalen. Zij krijgen 2 koffie/thee met gebak en een consumptie.

Als er een voordracht is dan moet die ook betaald worden. Door veel zelf te doen houden wij de kosten laag.