Vereniging Loopgroep GoRun

Hardloopgroep GoRun is een hardloopvereniging met als uitvalsbasis “Het Genieten” te Kaatsheuvel en bestaat sinds 1993.De vereniging is lid van de Atletiekunie en bestaat louter uit vrijwilligers, zowel het bestuur als de trainers.

Momenteel heeft de club 115 leden waarbij de verhouding mannen-vrouwen ca. 50-50 is.

De leeftijd varieert van 12 tot 77 jaar. Kernwoorden van de club zijn sportief, sociaal, laagdrempelig, vrijblijvend en gezellig!

 

GoRun wil graag voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom hanteert zij een contributie van slechts 59 euro per jaar en wordt getraind op 4 niveaus. Zowel beginners als gevorderden kunnen direct instromen in een passend niveau. Daarnaast organiseert de club ook de hardloopclinic “Start to Run” waarmee mensen die nooit gelopen hebben of weer willen opstarten op een verantwoorde manier begeleid worden.

Hardlopen bij GoRun doe je om op een sociale manier sportief bezig te zijn. De trainingen zijn vrijblijvend dus geen verplichting om je aan of af te melden.

 

De activiteiten vinden plaats in het mooie natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen waarbij de veelzijdigheid van deze natuur garant staat voor uitdagende trainingen.

Uitgezonderd extreme situaties vinden de trainingen altijd doorgang. Wel worden omvang en intensiteit aangepast aan de (weers)omstandigheden zodat de veiligheid van de leden gewaarborgd blijft.

 

 

Spaardoel

GoRun wil graag laagdrempelig zijn en vraagt daarom een lage contributie aan de leden.Gevolg is wel dat er minder budget is voor materialen en opleidingen.

Het spaardoel bestaat uit verschillende wensen die de club momenteel heeft:

1) Mobiele EHBO pakketten voor de trainers

2) Trainingsmaterialen

3) Trainersopleidingen

4) Aanvullen clubkleding