Tejater SPOT

Tejater Spot is een toneelvereniging uit Kaatsheuvel. Inmiddels staat Tejater Spot al 25 jaar met veel enthousiasme op de planken en vermaakt het publiek met de meest spetterende voorstellingen.

Tejater Spot werd in 1991 geboren uit "Koor La Jeunesse". Dit nog steeds actieve, welbekende koor uit Kaatsheuvel bestond in die tijd uit twee poten: zang en toneel. De interesse van de toneelleden in de zang verminderde sterk. Zij wilden zich meer specialiseren in theater. De combinatie van toneel en de toenmalige gospels was voor hen geen optie en zo ontstond dus Tejater Spot, waar creativiteit en spelplezier de leidende factoren zouden worden richting 'theater'.

De laatste jaren heeft Tejater Spot veel eigen bedachte/geschreven toneelstukken op de planken gebracht, met dank aan veel creatieve en enthousiaste leden. Het spelplezier staat nog steeds voorop! Iedereen is welkom bij Tejater Spot, want toneel spelen is het leukste wat er is!

 

 

Spaardoel

Tejater Spot bestaat dit jaar 25 jaar en dus is het weer tijd voor een jubileumstuk. Dit stuk wordt om de vijf jaar door de hele vereniging opgevoerd. Eerder speelden we al “De Twee Wezen”, “Annie”, “Vis en Vlees” en “Robin Hood”. Een bijzondere ervaring voor spelers om met een grote productie mee te kunnen doen. Met het bedrag dat we ophalen kunnen we waarschijnlijk iets extra’s doen, waardoor ons jubileumjaar nog mooier wordt. We zijn dan ook heel blij met de verenigingsspaaractie van Albert Heijn.