TC Boemerang

TC Boemerang is in april 1952 opgericht. Na 32 jaar in de Efteling gespeeld te hebben, zijn wij verhuisd naar een eigen locatie. Inmiddels is het uitgegroeid tot een prachtig park, met 9 kunstgrasbanen (alle 9 vernieuwd in 2016), een oefenkooi, speeltuintje en een kantine met alle faciliteiten die een sporter kan wensen. Het clubhuis is eveneens een plek waar onze leden gezellig een drankje drinken en ook met regelmaat een feestje vieren na een wedstrijd of toernooi.

 

TC Boemerang heeft ook een unieke locatie, gelegen aan Eikendijk in Kaatsheuvel, op de grens met Waalwijk en met natuurgebied de Drunense Duinen om de hoek. Zeer rustig gelegen, prachtig onderhouden door onze eigen Tuinkabouter team en een trots voor onze vereniging.

 

 

Spaardoel

De komende jaren wil de club graag investeren in het binnenhalen van nieuwe jeugdleden (groep van 14-25 jaar) en het blijven betrekken van de seniorenleden bij clubactiviteiten. Om die reden willen we graag het terras van de club op een dusdanige manier aankleden dat het nog prettiger is voor mensen om te komen aanmoedigen tijdens wedstrijden, competities en toernooien en om na een potje tennis gezellig te blijven hangen voor wat gezelligheid. Voor de wat oudere leden of vrienden en familie vinden we het dan ook wenselijk als er comfortabele terrasmeubels zijn. Onze club spaart daarom dit jaar voor een mooie lounge-/terrasmeubel-set. Het geld wat opgehaald wordt met de supportersactie zal dan ook gebruikt worden voor deze investering.