Handbalvereniging Desk

HV Desk is al ruim 60 jaar de handbalclub van Kaatsheuvel. Het mooie van onze club is dat we - met ruim 150 enthousiaste leden - aan de ene kant klein genoeg zijn om alle leden persoonlijke aandacht te geven en aan de andere kant groot genoeg zijn om veel activiteiten naast het handballen te kunnen organiseren. Uitgangspunt is dat alle leden zich bij ons thuis voelen.

Handbal is een sport die dankzij de prestaties van het Nederlands Dames Handbal team (2e op het afgelopen WK en 4e op de Olympische spelen in Rio) weer volop in de belangstelling staat. En, ook een sport die zich continue blijft ontwikkelen.

Een van de nieuwe ontwikkelingen binnen het handbal is het Beachhandbal. Beachhandbal is de zomerse variant van handbal. Er zijn zowel verschillen als overeenkomsten met het gewone handbal. Het speelveld is bij Beachhandbal duidelijk kleiner dan bij zaalhandbal. Dit is uiteraard niet voor niks, want het bewegen en spelen op zand kost veel meer energie dan op een harde ondergrond.

 

 

Spaardoel

Om te kunnen “beachen” heb je natuurlijk wel een “beach” nodig. Een Beachveld om te kunnen trainen en om wedstrijden & toernooien te kunnen organiseren. Graag willen we de opbrengst van de AH Supportersactie gebruiken om een Beachhandbalveld aan te kunnen leggen.

 

Wilt u ons helpen om in Kaatsheuvel een Beachveld te realiseren ?