Eerste Judoclub Kaatsheuvel

Eerste Judoclub Kaatsheuvel is een gezellige vereniging waar jong en oud judo en jiu-jitsu kan beoefenen. We bestaan als vereniging al 53 jaar en hebben ongeveer 175 leden.

We vinden het erg belangrijk dat alle judoka’s met plezier hun sport kunnen beoefenen en alle aandacht krijgen die zo nodig hebben. Tijdens de lessen zorgen we er daarom ook voor dat er niet één leraar op de mat staat, maar minstens drie. Al deze leraren doen dit volledig op vrijwillige basis. Op die manier houden wij de contributie zo laag mogelijk.

 

Naast het verzorgen van judo en jiu-jitsu lessen vinden wij het ook erg leuk om jaarlijks allerlei activiteiten en uitjes voor onze leden te organiseren. Zelf vinden wij dit natuurlijk fantastisch om te doen en we merken dat onze leden hier ook van genieten. Zo hebben we bijvoorbeeld een Judo4daagse georganiseerd en gaan we elk jaar een weekend op kamp.

 

 

Spaardoel

Omdat wij willen dat alle leden de mogelijkheid hebben om mee te gaan en doen houden we de inschrijfkosten zo laag mogelijk. Daarom willen we de eventuele opbrengsten van deze sponsoractie graag inzetten voor deze activiteiten.